Over ons

Haanstra Keukens Friesland is opgericht in 1964. Een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief in heel Nederland is. Haanstra is begonnen als een slopersbedrijf waarna Albert en Bonnie Haanstra er al snel de afdeling keukens bij openden. Jarenlang hebben zij veel keukens verkocht. Eerst waren dit standaard keukenblokken maar al snel werden het mooie aanbouwkeukens.  Haanstra werd steeds bekender en groeide van een naam naar een begrip. Albert en Bonnie werden ca. 20 jaar lang geassisteerd door hun dochter Jantsje.  Jantsje en haar man Bert zetten nu het bedrijf voort.

Ook bij Bert en Jantsje staan persoonlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. U wordt door ons persoonlijk geholpen van het begin tot aan het eind. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant die wij graag tevreden willen stellen. Wij ontvangen u graag bij ons in de showroom, maar komen indien gewenst ook bij u thuis voor een persoonlijk advies. 

Onze showroom

Onze showroom biedt een uitgebreide collectie keukens, vloeren en keukenrenovatie -onderdelen. Met een ruime parkeergelegenheid. 

Wij ontvangen u graag en nemen uitgebreid de tijd voor u onder het genot van een vers kopje koffie, thee of chocolade. Ook buiten onze openingstijden bent u van harte welkom, belt u dan even van te voren, 

Onze kracht.

Onze kracht zit in de persoonlijke aandacht die wij voor iedere klant hebben. Geen opdringerige verkoop, maar samen rustig een mooi plan maken zodat u zich hier uiterst fijn bij voelt. 

Wij kunnen alles voor u regelen, van het uitbreken van uw bestaande keuken tot het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken. Helemaal zoals u wenst, u heeft er geen omkijken naar. Wilt U het zelf regelen is dat natuurlijk ook prima, wij zullen u bijstaan daar waar u wenst.

Haanstra Keukens Friesland werkt met zelfstandig werkende monteurs waar we al jarenlang een fijne samenwerking mee hebben en die service en netheid net als ons zeer belangrijk vinden.