Vernieuwde showroom 2018

Alle nieuw modellen hebben we weer opgenomen in de showroom.

De trend voor 2018 antiek eiken maar dan in een modern jasje staat ruim opgesteld net zoals beton look, hoogglans wit, mat zwart, knallend rood.

Je kunt het zo gek niet bedenken alle genres landelijk, modern, design het is allemaal terug te vinden n mooie realistische opstellingen. 

 

Daarnaast kunnen we in onze presentatiehoek alle mogelijkheden op kastgebied u laten zien. U hoeft echt geen keuken te kopen van een plaatje, U kunt het bij ons in het echt zien. In de presentatiehoek kunt u op uw gemak zelf de kleuren samenstellen, en alle materialen uitvoerig bekijken. Bij ons geen opdringerige verkoop, maar gewoon de aandacht die u wenst. Wilt u op uw gemak zelf rondlopen en samenstellen, geen probleem onze showroom leent zich daar prima voor.

 

Een prachtige  collectie BOSCH inbouwapparatuur staat bij ons werkend in de showroom. En ook hebben wij uiteraard nog vele andere merken gepresenteerd. 

 

Ook hebben wij vele COREtec PVC vloeren liggen in de showroom. 

De COREtec pvc vloer is de vloer bij uitstek voor uw keuken. Deze vloer kan in de meeste gevallen over uw bestaande vloer gelegd worden. De vloer is in vele designs leverbaar en gemakkelijk in het onderhoud.

 

 

Zelf samenstellen

Mocht u kleur of smaak niet bij ons in de showroom staan als keukenopstelling dan kunt U uw kleur uitzoeken in onze uitgebreide collectie deuren

3d  keukenontwerp

Als u de kleur hebt gevonden die u mooi vindt dan gaan we aan de hand van de afmetingen van uw keukenruimte samen  het ontwerp maken, De computer geeft U prachtige weergave van de nieuwe situatie. We kunnen direct wijzigen en aanpassingen maken en gaan door tot de keuken helemaal naar wens is.

Transparante offerte

Als de kleur en het ontwerp naar wens zijn, dan volgt de gespecificeerde offerte. Wij werken volledig transparant en u weet precies uit welke onderdelen uw keuken bestaat. Bij ons geen opgeblazen prijzen waar we gigantische kortingen op geven, maar gewoon eerlijke verrassend lage prijzen.

Wist U dat

Wist U dat u van keukenmeubels ook de andere ruimte kunt invullen

De keuken kleuren lenen zich perfect voor een volledig intereurinvulling

U kunt hierbij denken aan : 

– Bijkeuken inrichting    

– Dressoirs, tvmeubels, wandinrichtingen   

– Badkamer inrichting

Of u veel ruimte of juist weinig ruimte beschikbaar hebt overal kunnen wij samen met u een oplossing voor bedenken.